HLASOVANIE – kliknite sem

Dobrý deň, chceme Vás poprosiť o podporu Pinf Hry o.z. hlasom v projekte Nadácie Volkswagen – zaberie Vám to minútku a pomôžete deťom so špeciálnymi vzdelávacími potrebami a mentálnym postihnutím.

Každý Váš hlas je dôležitý pre nás a pre tieto deti, ktoré sa učia inak a ktoré potrebujú špeciálny prístup. Vďaka projektu z Nadácie Volkswagen budeme môcť Pinf Hry šíriť do ďalších špeciálnych škôl, kde budú deťom pomáhať aj vďaka Vám.

V krátkosti o nás

Pinf Hry je vzdelávací nástroj vo forme hry, určený pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami a mentálnym postihnutím (detská mozgová obrna, autizmus, Downov syndróm a podobné). Pomocou projektu chceme deťom v špeciálnych školách a centrách otvoriť cestu k vzdelávaniu pomocou moderných technológií – smart zariadenia (tablety, počítače, interaktívne tabule…). Naučia sa napríklad rozoznávanie farieb, zisťovanie času z hodín, písanie na PC, čítanie, logické uvažovanie a pod.

Projekt Pinf Hry a ich 16-ročný autor Ondrej Vrábel získali viaceré významné ocenenia – Krištáľové krídlo, LEAF Award a ďalšie.

Hlasovanie

https://apps.facebook.com/my-polls/facebookove-hlasovanie-k-projektu-pomahamedalej

Viac informácií o projekte a nadácií nájdete na http://www.nadacia-volkswagen.sk/oblasti-podpory/pomahame-dalej-postupujuce-projekty/

Categories: Aktivity

Ondrej Vrábel

Študent, programátor, zakladateľ projektu Pinf.